Beste vrienden en familie van DNH, Het is eindelijk lente!
 
Ik wandel vaak door de duinen hier in Castricum en het nieuwe leven in de lente is wat mij enorm inspireert. Dit is waarom de lente zo’n heerlijk seizoen is. Het nieuwe leven dat de lente brengt, staat voor ontwaken. De natuur geeft ons in feite een verse, nieuwe start van ons leven. Het geeft ons een goede reden om onszelf dankbaar te voelen en het versterkt onze mentale veerkracht. De natuur is machtig en mooi.

Toen ik zelf herstelde van Covid, heb ik goed kunnen ervaren dat door onze CBD en deze wandelingen ik zowel fysiek- als mentaal sneller ben hersteld. Dit deed mij weer denken aan het bericht dat ik je in 2021 stuurde toen we de Back2life CBD editie introduceerden. Niet geheel onverwacht werd dit product een groot succes. De Back2Life CBD is door onze klanten omarmd en wordt geprezen voor het brengen van rust en ontspanning. Het zal daarom ook permanent in onze webshop blijven.
 
Voor degenen die niet genoeg hebben aan de lente en mooie wandelingen, zou ik willen adviseren om je problemen te accepteren en te  proberen om deze zo snel mogelijk op te lossen. Probeert het maar eens. Hoe langer je wacht, hoe groter je problemen worden. Als het niet lukt, laat het ons dan weten, wij kunnen vast helpen. We zijn hier goed in en we zitten in Castricum voor je klaar! Omdat ik begrijp dat er genoeg redenen zijn die je ervan weerhouden om je problemen aan te pakken, wil ik sowieso alvast meer mentale kracht en ontspanning bieden via de natuur door je de komende dagen 35% korting op al onze producten te geven. Gebruik hiervoor kortingscode spring22
 
Zoals altijd wensen wij bij DNH dat iedereen zich gelukkig- en goed voelt. Dit is waar we het voor doen, het is onderdeel van ons DNA. Heb maar wat vertrouwen in ons, want we doen dit nu al 10 jaar en hebben een ijzersterke reputatie. Daarnaast geven wij 100% garantie.
 
Ik wens iedereen veel succes en geluk in het leven. Wees lief voor elkaar.
 
Lars
 
PS.  Blijf ons alstublieft je positieve feedback sturen. Dat is wat ons echt gelukkig maakt.